Nieuwsgierig

Hun ogen stralen van opwinding terwijl ze gefascineerd kijken naar de vuilnismannen die druk bezig zijn met het legen van de vuilnisbakken. Dekleine handjes gebald, volgen ze elke beweging en elke draai van de vuilniswagen.

Knutselen!!

Onze knutselactiviteiten zijn speciaal ontworpen om de zintuigen te prikkelen, motorische vaardigheden te ontwikkelen en vooral heel veel plezier te beleven. Duik in deze kleurrijke en speelse reis vol lachen, experimenteren en trotse 'kijk wat ik heb gemaakt!' momenten.

Tekenen met Potlood

Met een simpel potlood en een vleugje verbeelding kunnen kinderen hun eigen magische reis beginnen, terwijl ze de omtrek van hun fantasieën vastleggen op het papier.

Wijze uil

Deze schattige en slimme metgezel is meer dan alleen een knuffel - het is een interactieve leerervaring die de nieuwsgierigheid van kinderen stimuleert. Met boeiende activiteiten en spelletjes aan boord

Erkend Leerbedrijf

KO de Uiltjes is een erkend Leerbedrijf geworden en bij het behalen van deze erkenning zijn wij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbare beroepsonderwijs. Heb je interesse voor een stage plek of een leer traject neem…

Lekker Knutselen

Vandaag aan het knutselen geslagen met de kids. De werkjes staan lekker in het zonnetje te drogen. Naast de mooie schilderwerkjes hebben wij ook een dienblad versierd en een BIJ-zonder kaartje gemaakt.

Kerst 2021

De Sint is alweer het land uit, de kerstbomen staan te stralen, het wordt steeds kouder….het einde van het jaar is in zicht! Hoera, feestdagen, vrije tijd, warme chocolademelk!!!!!

Thema de Uiltjes

Met de herfst op komst zijn wij druk bezig geweest om kinderopvang de Uiltjes helemaal in sfeer te brengen door onze tafel een herfst thema te geven. 

Eten in style

Met zo'n mooie speelkeuken kan een sjieke eettafel uiteraard niet lang op zich wachten. Met trots showen wij onze hippe stoelen in style en stevige eet/speel tafel.

Wiardi Beckmanhof 23
4908 CR Oosterhout

Tel: +31 6 15115143

info@kinderopvang-deuiltjes.nl

KvK nummer: 82643695

Vestigingsnr: 48865109

Wiardi Beckmanhof 23
Tel: +31 6 15115143

info@kinderopvang-deuiltjes.nl

KvK nummer: 82643695

Vestigingsnr: 48865109